Într-o parcare din Iutlanda, lângă granița cu Germania, poliția daneză a descoperit, într-un camion românesc, bunuri furate în valoare de peste 31.000 de euro, relatează Danish Transportnyhederna.

Pe 17 decembrie, duminică dimineață, ofițerii Departamentului Danez de Control al Imigrației (UKA Vest) au zărit în parcare din Sønderjylland un camion cu înmatriculare românească și au decis să-l verifice înainte de a ieşi din ţară. Drept urmare, vehiculul a fost oprit aproape de graniță, iar investigația a relevat că atât camionul, cât și remorca, erau pline cu pungi de hârtie, genţi şi valize care conțineau cantități mari de produse cosmetice și alcool.

Oamenii legii au început o anchetă, care i-a condus la o adresă din zona Copenhaga, unde au fost descoperite mai multe obiecte furate. Drept urmare, polițiștii au reținut șapte cetățeni români. Procurorii bănuiesc că sunt mai multe persoane implicate în furt, care sunt încă în libertate.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut