Producătorul francez de produse lactate Danone a lansat o procedură de lichidare pentru filiala sa (DanoneBel) din Belarus, scrie Interfax.

DanoneBel, o subsidiară a mărcii Danone reprezentată oficial în Belarus din 2009, a depus o cerere de lichidare în baza unei decizii din 13 martie 2024. Filiala DanoneBel a efectuat livrări angro cu produse Danone către Belarus. Până în 2022, producătorul francez a deținut și două unități de producție în republică: Danone Pruzhany și Danone Shklov. Prima unitate a devenit parte a fabricii de lapte Pruzhany în 2022, iar 49% din acțiunile celei de-a doua unităţi au fost vândute unui om de afaceri privat, care a redenumit întreprinderea Milkstreit.

Acum, după cum relatează Retail.ru, rămâne de văzut dacă livrările de produse Danone către Belarus vor continua şi după părăsirea pieţei de către companie.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut