Luni, 3 ianuarie 2022, DB Schenker a deschis noul terminal logistic din Taulov, Danemarca. Acesta este și începutul unui produs complet nou, deoarece DB Schenker poate oferi acum o rețea de distribuție la nivel național sub propriile auspicii.

Cu aproximativ 100 de mașini proprii de distribuție, DB Schenker acoperă acum întreaga Danemarca cu soluții ecologice, deoarece toate mașinile funcționează 100% cu biocombustibil regenerabil HVO100 biodiesel.

„Ca unul dintre cei mai mari furnizori de transport și logistică din lume, este de datoria noastră să avem grijă de lumea din jurul nostru și să facem o diferență atunci când vine vorba de mediu și, prin urmare, să contribuim la reducerea emisiilor de CO2”, spune CEO-ul DB Schenker din Danemarca, Henrik Dam Larsen, citat de transportmagasinet.dk.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare