Al doilea cel mai mare terminal de cross-dock pe care DB Schenker îl deține în România a fost inaugurat în TRC Park Cluj. La eveniment au participat atât reprezentanți ai autorităților locale, cât și parteneri de afaceri și angajați ai companiei.

DB Schenker a deschis în mod oficial o nouă facilitate destinată operațiunilor de cross-dock, în localitatea Jucu, la 15 km de Cluj-Napoca.

La ceremonia de inaugurare, care a avut loc în data de 11 mai, au participat atât viceprimarul orașului Cluj-Napoca, Gheorghe Șurubaru, cât şi Albin Budinsky, CEO-ul DB Schenker în România. De asemenea, a fost de faţă şi Andrei Timofte, CEO-ul companiei Transilvania Construcții, dezvoltatorul terminalului.

Cu o suprafață totală de 2.330 m2, noul terminal de cross-dock din TRC Park Cluj va contribui la optimizarea operațiunilor de distribuție pe care compania le desfășoară la nivel național. Acesta ocupă al doilea loc în ceea ce privește suprafața de cross-dock operată de DB Schenker în România, după terminalul de lângă București, din Bolintin-Deal. De asemenea, este cea de-a doua facilitate deținută de DB Schenker în județul Cluj, prima fiind un terminal de logistică de 7.000 m2, în același parc industrial. „Pe măsură ce portofoliul de clienți din Regiunea Vest se extinde, cresc și eforturile noastre de a asigura agilitate și flexibilitate pentru lanțurile de aprovizionare ale partenerilor noștri din diferite industrii. Acum, cu un terminal regional dedicat operațiunilor de cross-dock, avem o capacitate și mai mare de a răspunde unor nevoi esențiale precum rapiditatea livrărilor, siguranța mărfurilor sau reducerea costurilor. Împreună cu Transilvania Construcții, am proiectat și implementat soluții de înaltă performanță la nivelul securității, sustenabilității, siguranței muncii și nu numai”, a afirmat Albin Budinsky, CEO, DB Schenker în România.

Printre cele mai importante dotări de care dispune noul terminal DB Schenker se numără spațiile și birourile de clasă A, locurile de parcare pentru camioane, stațiile de încărcare pentru mașini electrice, sistemul de iluminat LED, soluțiile HVAC și sistemul avansat de securitate CCTV.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 3 – iulie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare