DB Schenker își continuă expansiunea din Transilvania printr-o nouă facilitate logistică și de cross-dock în VGP Park Brașov. Aceasta se întinde pe o suprafață totală de 8.500 m2, dintre care 1.500 m2 dedicați operațiunilor de cross-docking, și a devenit principalul hub de distribuție din cadrul rețelei interne de transport rutier în regim de grupaj a DB Schenker. Noul terminal DB Schenker din Brașov a fost inaugurat oficial la finalul lunii iunie a acestui an.

Compania deținea și înainte la Brașov o locație de cross-dock dedicată clienților regionali și care, în urma investițiilor recente, corespunde celor mai înalte standarde operaționale, fiind prevăzută cu 14 rampe pentru camioane și un dock drive-in. Dacă spațiul de cross-dock a fost optimizat, suprafața de depozitare de 7.000 m2 și serviciile aferente reprezintă elementul de noutate pentru activitatea companiei în regiune, acestea fiind facilitate de dotările tehnice de ultimă generație. În plus, noul terminal a obținut nivelul Excellent în cadrul certificării BREEAM, fiind aliniat atât cerințelor și obiectivelor de sustenabilitate ale companiei, cât și standardelor globale privind performanțele ecologice.

DB Schenker este un furnizor de top în industria de transport şi logistică la nivel naţional, cu peste 45 de puncte de lucru organizate administrativ în 3 regiuni (Vest, Est, Constanța), sediul central la București și aproximativ 1.000 de angajaţi.

Compania oferă o gamă completă de servicii adaptate pentru nevoile partenerilor săi: transport rutier (camioane complete și parțiale, transporturi în regim de grupaj), aerian, maritim (inclusiv operațiuni portuare), logistică contractuală (managementul lanțului de aprovizionare), logistică pentru târguri și expoziții, operațiuni și formalități vamale, relocare, asigurare cargo.

DB Schenker este unul dintre principalii furnizori globali de servicii logistice şi de transport, cu mai mult de 76.600 de angajaţi, activi în peste 1.850 de locaţii. Dedicându-se scopului de a atinge nivelul de zero emisii nete de carbon până în 2040, DB Schenker investește continuu în soluții inovatoare de transport, energii regenerabile și produse fără emisii de carbon.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut