Compania de logistică DB Schenker anunță achiziția companiilor Grupo Loserco (Andaluzia) și Transportes Santos Campos (Valencia), în Spania, urmând să integreze peste 150 de angajați. Achizițiile fac parte din strategia de expansiune globală și de creștere a companiei.

DB Schenker își continuă calea de creștere în Europa. Compania germană a anunțat că a achiziționat întregul capital social al Grupo Loserco și Transportes Santos Campos, două companii de top de transport terestru din Andaluzia și Valencia, Spania.

Cu aceste două achiziții, DB Schenker va integra șapte noi centre cu peste 150 de angajați care vor continua să deservească clienții existenți și noi. Preluările reprezintă un pas suplimentar în extinderea rețelei DB Schenker și întărirea prezenței companiei pe piața iberică. „Aceste achiziții reprezintă un pas important pentru compania noastră și ne consolidează rețeaua globală. În plus, ele ne permit să ne extindem oferta în regiune cu servicii mai largi și mai cuprinzătoare, într-o perioadă dificilă pentru industria logistică și pentru clienții noștri”, spune Helmut Schweighofer, CEO DB Schenker în Europa.

Cyrille Bonjean, vicepreședinte executiv Transport terestru la DB Schenker Europa, adaugă: „Integrarea acestor companii în Spania este următorul pas într-o fază de creștere și expansiune geografică despre care ne așteptăm să fie de mare succes și plină de oportunități pentru DB Schenker.”

Ambele achiziții fac parte din strategia de expansiune globală și de creștere continuă pe care DB Schenker a dezvoltat-o și perfecționat-o pe baza modelului său puternic de afaceri.

Cu aceste achiziții, DB Schenker își va extinde forța de muncă din Peninsula Iberică la peste 2.100 de specialiști care lucrează direct și indirect în 31 de locații. În ultimii ani, compania și-a extins și optimizat afacerile în toată Europa, cu scopul de a accelera ritmul de creștere pentru a-și consolida și mai mult poziția de lider în industrie.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare