DB Schenker a încheiat un acord de cooperare cu Roatel pe baza căruia vor oferi un program exclusiv de beneficii pentru șoferii profesioniști, respectiv condiții atractive de rezervare în toate locațiile Roatel.

Acordul Roatel cu DB Schenker prevede ca fiecare transportator care cooperează cu acest operator logistic şi este înregistrat pe platforma Carrier Manager a Schenker, va putea face rezervări la Roatel la un preț fix, redus. Tariful preferenţial va fi de 49 de euro pe noapte pe baza codului de partener, faţă de tariful standard care este de obicei de 53 de euro.

Microhotelurile din lanțul Roatel sunt construite pe baza de containere de 45“ și sunt amplasate în apropierea parcărilor pentru camioane şi autostrăzilor. Fiecare dintre aceste hoteluri dispune de patru camere cu o suprafață de 7,5 metri pătrați, iar lista echipamentelor lor include, printre altele, aer condiționat, toaletă, chiuvetă și duș.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut