Furnizorul european de spații logistice și proprietăți imobiliare semi-industriale VGP a închiriat 7.000 m2 pentru spațiu de depozitare și 1.500 m2 pentru cross-dock în VGP Park Brașov către DB Schenker. Ambele spații, dedicate activităților operaționale, reprezintă soluții personalizate, care răspund cerințelor specifice ale clientului. Spațiul de logistică a fost pregătit pentru rafturi tip VNA (culoar foarte îngust) și este prevăzut cu sprinklere în raft, pe întreaga suprafață, iar cel de cross-dock este prevăzut cu 14 dock-uri de camion plus 1 drive-in.

VGP Park Brașov se întinde pe o suprafață de 315.000 m2 și va cuprinde peste 140.000 m2 de spații logistice și industriale. Trei clădiri, cu o suprafață totală de 55.000 de m2, au fost deja livrate, iar o clădire, cu suprafața de 20.000 m2, se află în construcție și va fi livrată anul acesta. Clădirea care găzduiește DB Schenker este certificată BREEAM Excelent. „Suntem mândri că DB Schenker, un reper global specializat în servicii de transport și logistică, a ales VGP Park Brașov. Satisfacția noastră este cu atât mai mare cu cât putem oferi, alături de soluții performante, personalizate, tehnologii ce garantează alinierea cu cele mai noi cerințe internaționale referitoare la afacerile sustenabile”, spune Cristian Vlădescu, Commercial Manager, VGP Romania.

„Prezența în centrul țării, prin spațiul pus la dispoziție de VGP Park Brașov, cu facilități de ultimă oră, ce asigură eficiență, rapiditate, eliminarea timpilor de așteptare, are un rol important în ecosistemul global al companiei noastre”, adaugă Adrian-Ioan Dumitru, Head of Contract Logistics, DB Schenker în România.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 3 – iulie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare