Daimler Truck a ales DB Schenker pentru a-i opera noul depozit de 19.000 de metri pătrați din Melbourne, cu peste 40.000 de SKU de piese de schimb pentru camioane și autobuze.

Noul depozit, situat la aproximativ 23 km de centrul oraşului Melbourne și la 20 km de Aeroportul Tullamarine, a fost proiectat pentru a consolida capacitatea Daimler Truck de a furniza piese în Australia și Noua Zeelandă și stochează totul, de la mașini de spălat mici până la cabine complete de camioane. „Acesta este primul depozit Daimler Truck din lume care stochează piese de schimb pentru trei mărci diferite de vehicule comerciale sub același acoperiș”, spune Craig Davison, CEO, DB Schenker Australia și New Zealand Cluster. Daimler Truck Australia Pacific oferă o gamă largă de vehicule cu camioane Mercedes-Benz, Freightliner și Fuso, precum și autobuze Fuso.

Depozitul are peste 50.000 de locații individuale, inclusiv un mezanin de 4.000 m2 și rafturi personalizate pentru depozitarea cabinelor mari de camioane. A fost construită o super copertă de aproximativ 3.400 m2, astfel încât piesele să poată fi încărcate și descărcate în deplină protecție împotriva intemperiilor. Depozitul are o zonă de rafturi cu spații suplimentare de depozitare pentru paleți, cu înălțimi de peste 10 m.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut