DB Schenker unește pieţele din Danemarca, Finlanda, Islanda, Norvegia și Suedia într-un cluster. Reorganizarea operațiunilor din ţările nordice ale DB Schenker va avea loc începând cu 1 aprilie 2023 și va avea ca scop, printre altele, eficientizarea și creșterea capacității, potrivit unui comunicat al companiei.

Organizația va fi condusă de Petteri Nurmi, care a lucrat în cadrul DB Schenker timp de 25 de ani și cel mai recent ca CEO al DB Schenker în Finlanda. „Odată cu noua structură din regiunea nordică, întărim poziția DB Schenker pe piața europeană și globală. Noua structură ne oferă oportunitatea de a ne eficientiza procesele și de a deveni și mai buni în îndeplinirea așteptărilor clienților. Avem o echipă experimentată care va oferi calitate serviciilor sub conducerea lui Petteri Nurmi”, spune Helmut Schweighofer, CEO al regiunii Europa la DB Schenker. „Îi mulțumim lui Magnus Strand, CEO al clusterului DB Schenker Suedia, Danemarca și Islanda, care a decis să se pensioneze pe 31 martie, pentru contribuția sa la afacere pe parcursul celor 35 de ani la DB Schenker.”

Petteri Nurmi, noul CEO al DB Schenker Nordics, adaugă: „Noua noastră strategie – One Nordics – în domeniul logisticii aeriene, maritime și contractuale ne oferă o dimensiune semnificativă care ne îmbunătățește capacitatea și ne consolidează poziția pe piață. În acest fel, putem lucra și mai eficient pentru clienții noștri și putem răspunde așteptărilor înalte ale acestora.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut