Luxemburger Transport Logistik Diekirch (LTLD), o filială a DB Schenker care furnizează servicii de transport rutier, a fost achiziționată de TLW Group, companie din Luxemburg care și-a făcut deja un nume prin preluarea firmei belgiano  luxemburgheze Tradova în decembrie 2020.

LTLD devine astfel a zecea companie operațională din cadrul Grupului TLW, ducând numărul de angajați la 420. Prin această achiziție strategică, TLW Group își consolidează poziția în Luxemburg și ca jucător cheie în Europa de Vest, consolidându-și, în același timp, portofoliul de afaceri diferențiate. „TLW Group salută intrarea întregii echipe și a conducerii LTLD în familia TLW Group. Împreună, companiile vor asigura o tranziție lină, menținând în același timp cele mai înalte standarde de continuitate a serviciilor. Acest parteneriat captivant va îmbunătăți experiența clienților și va stimula creșterea grupului”, a declarat CEO-ul Jeremy Windsinger.

Compania LTLD, cu sediul central în Wilwerdange, este specializată în transport internațional pe scară largă și operează atât cu o flotă proprie de 40 de vehicule, cât și cu un portofoliu de subcontractanți. În 2022, compania a generat o valoare adăugată de 4,3 milioane de euro.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut