Adunarea acţionarilor CNH Industrial NV a aprobat la sfârşitul anului trecut propunerea de divizare a afacerilor Grupului Iveco de CNH Industrial, cu peste 99% din voturi exprimate în favoarea tranzacției. Atunci, în urma aprobării de către acționari și a primirii autorizațiilor finale de reglementare, CNH Industrial se aștepta să finalizeze divizarea pe 31 decembrie, cu intrarea în vigoare la 1 ianuarie 2022.

Tranzacția acțiunilor ordinare ale Iveco Group NV la Euronext Milano va fi supusă unor anunțuri suplimentare. Acționarii CNH Industrial au dreptul la o acțiune ordinară a Grupului Iveco pentru fiecare 5 acțiuni comune ale CNH Industrial deținute la închiderea activității la data de înregistrare a alocării, 4 ianuarie 2022. Acțiunile comune ale CNH Industrial în circulație vor fi listate fără alocare din 3 ianuarie 2022 pe NYSE şi Euronext Milano.

Adunarea acţionarilor CNH Industrial a aprobat şi numirea a doi noi directori neexecutivi, Catia Bastioli şi Åsa Tamsons, care îi vor înlocui pe Tufan Erginbilgic şi Lorenzo Simonelli – aceştia se vor alătura Consiliului de Administrație al Grupului Iveco la finalizarea separării.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare