De luni, 25 iulie, se vor aplica noi interdicții pentru camioane în sudul Bavariei, care vin în completarea dozărilor impuse de austrieci. Practic, noi semne de interdicţie de circulaţie vor apărea la ieșirile de pe autostrăzile A8 și A93, precum și pe drumurile care înconjoară aceste autostrăzi între München și granița cu Austria, pentru camioanele cu MTMA de peste 7,5 tone. Practic, celor care vor circula spre granița cu Austria li se va interzice evitarea autostrăzii în zilele cu restricții cantitative austriece în vigoare la Kufstein.

În conformitate cu aceste dozări, austriecii permit trecerea a până la 300 de camioane pe oră peste graniță, în Kufstein, ceea ce generează blocaje de trafic numărate în zeci de kilometri, apropiindu-se adesea de München. Acest lucru i-a determinat pe mulți șoferi de camion să părăsească autostrăzile, îndreptându-se spre Kufstein pe drumuri de clasă inferioară, adesea prin orașele din jur. Acesta este motivul pentru care Bavaria a venit cu noua sa interdicție.

Prima dată pentru restricții cantitative în Kufstein este luni, 25 iulie, dar vor mai urma şi alte zile cu aceleaşi interdicţii. În ceea ce privește lista locurilor cu interdicție de a părăsi autostrăzile, acestea pot fi așteptate în Miesbach, Rosenheim, Traunstein și Berchtesgadener Land. Mai exact, acestea vor include nodurile Holzkirchen, Weyarn, Irschenberg, Rosenheim-Ost, Bad Aibling, Reischenhart, Frasdorf, Rohrdorf, Achenmühle, Übersee, Grabenstätt, Bergen, Siegsdorf-West, Traunstein / Siegsdorf și Bad Reichenhall.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare