În Franța începe un alt val de proteste împotriva schimbărilor în sistemul de pensii. Și, deși acest lucru nu este direct legat de transportul peste Canalul Mânecii, sindicatele au decis să paralizeze trecerile, vizând, printre altele, terminalul de feriboturi din Calais.

Potrivit organizației de transport Febetra, citată de 40ton.net, marele start al acțiunii este programat pentru joi, 19 ianuarie. Sindicatele intenționează apoi să blocheze accesul în porturile Calais și Boulogne din apropiere, ceea ce promite, în practică, o paralizie a traversărilor către Insulele Britanice, dificultăți de circulație pe autostrăzile A16 și A26, precum și o amenințare crescută în ceea ce priveşte imigranții ilegali.

În plus, planurile sindicatelor includ blocarea accesului la rafinăriile de combustibil, închiderea transportului public în multe regiuni și chiar închiderea unor școli. Prin urmare, este posibil ca traficul rutier în Franța să fie îngreunat în diverse moduri, iar acest lucru va fi resimțit și de șoferii de camion care sunt, de exemplu, în tranzit.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut