Rețeaua franceză Decathlon și-a găsit un cumpărător pentru unele dintre unităţile de retail din Rusia și a primit deja aprobarea comisiei guvernamentale pentru vânzarea lor.

Unităţile rețelei Decathlon sunt situate în diferite regiuni şi nu sunt considerate strategice pentru companie, a declarat pentru Izvestia Ministerul Industriei și Comerțului, confirmând că tranzacţia a fost aprobată de către comisia guvernamentală pentru controlul investițiilor străine în Rusia. Deşi nu precizează cine este cumpărătorul, sursa publicației a spus că este vorba despre cinci magazine în diferite regiuni, care, probabil, au fost mai puțin profitabile decât restul. Retailerul francez deține în Rusia 26 de unităţi de desfacere cu o suprafață totală de peste 150.000 m2: 25 de hipermarketuri și un depozit, potrivit lui Mikael Ghazaryan, membru al consiliului de administrație, șeful departamentului piețe de capital și investiții al IBC Real Estate.

Decathlon a suspendat funcționarea magazinelor rețelei din Rusia în vara anului trecut. Compania a început să caute cumpărători pentru facilitățile sale în ianuarie 2023.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut