Dezvoltatorul, proprietarul și administratorul de proprietăți industriale și logistice, CTP, a semnat un nou contract cu Dentstore, unul dintre cei mai mari distribuitori de echipamente dentare din România, care și-a extins depozitul la 8.500 m2 în CTPark Bucharest.

Parteneriatul dintre CTP și Dentstore a început în 2018, când distribuitorul român de echipamente medicale s-a mutat într-un spațiu de 1.850 m2 în CTPark Bucharest, extinzându-se treptat până la 8.500 m2 în prezent. Dentstore își distribuie produsele din CTPark Bucharest către clienții din România și Bulgaria. “Ne propunem întotdeauna să le oferim partenerilor șansa de a se extinde rapid și eficient în locațiile lor existente. Ajungem să ne cunoaștem chiriașii și să știm ce au nevoie de la spațiul lor, iar atunci când sunt pregătiți să se extindă, îi ajutăm găsind sau construind spații noi, adesea adaptate la cerințele lor. Acesta a fost cazul Dentstore, care a crescut de la primul depozit de 1.850 m2 la spațiul de 8.500 m2 pe care îl ocupă în prezent”, a declarat Nicoleta Gavrilă, Asset & Community Manager la CTP România.

Dentstore are un depozit dedicat în CTPark Bucharest care îi acoperă toate nevoile. Parcul, care oferă aproximativ 570.000 m2 de spațiu logistic, este situat în apropierea intrării de vest a Bucureștiului, cu acces direct la autostrada A1, ceea ce sprijină distribuția eficientă a echipamentelor medicale Dentstore. Bogdan Tufeanu, director general Dentstore, spune: “În 2018, am ales CTPark Bucharest pentru că ne oferă acces ușor la principalele noastre rute logistice, dar și la București, unde se află o mare parte dintre clienții noștri. De atunci, afacerea noastră a crescut și apreciem că am găsit aici atât soluții pentru nevoile noastre de dezvoltare, cât și o echipă dedicată care ne-a susținut pas cu pas în ultimii cinci ani.”

Construit în conformitate cu standardele BREEAM, CTPark Bucharest oferă spre închiriere depozite de clasa A, destinate companiilor mici și mijlocii, cu spații flexibile de la 500 m2 până la 6.000 m2, dotate cu birouri și toate utilitățile necesare pentru cei care vor să își dezvolte afacerea.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut