Reclamele rulează pe Facebook şi Instagram, iar plata Deutsche Post este de 14 euro pe oră.

Poşta germană a lansat o amplă campanie de recrutare pe rețelele de socializare. Mai mulți cititori ai penzcentrum.hu au indicat că pe Facebook și Instagram a apărut anunțul în limba maghiară, în care se caută oameni pentru livrare de colete.

Sarcina este de a livra scrisori sau pachete de până la 31,5 kilograme, cu vehiculul sau pe jos. Timpul de lucru săptămânal este de 38,5 ore, dar uneori livratorii trebuie să lucreze şi sâmbăta. Deutsche Post se angajează să îi ajute pe cei care sosesc în Germania din Ungaria şi vor căuta spaţii de cazare.

Tariful orar oferit este de 14,06 euro brut, adică 2.165 de euro brut pe lună. Permisul de muncă se poate obţine la cerere pe întreg teritoriul Germaniei, cu condiţia unui nivel minim B1 de competență în limba germană şi a deţinerii permisului de conducere. De asemenea, e nevoie de deschidere pentru un angajament clar, dar şi pentru flexibilitate.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare