Dexion România este un nume de referință în industria soluțiilor de depozitare, situându-se în fruntea furnizorilor globali din domeniu. Cu o lungă tradiție și o experiență vastă în dezvoltarea și implementarea de sisteme de stocare eficiente și inovatoare, Dexion este parte a familiei Gonvarri Material Handling, alături de alte companii din industria depozitării, cum ar fi Constructor, Kasten, Stålteknik, Lampe și Kaufman.

Vă invităm să descoperiți mai multe despre misiunea, portofoliul extins de produse și servicii, precum și despre angajamentul Dexion România de a oferi soluții de depozitare de înaltă calitate în întreaga lume.

Misiunea Dexion este susținerea clienților de la proiectarea și planificarea depozitului, până la instalarea și mentenanța sistemelor de rafturi metalice. Compania dezvoltă soluții inovatoare care să ajute clienții să lucreze mai rapid, mai eficient și mai profitabil. Cu proiecte implementate pe aproape toate continentele, Dexion a demonstrat că este pregătită să facă față celor mai complexe provocări în domeniul depozitării, indiferent de industrie.

O istorie bogată de inovație și performanță
Dexion are o istorie impresionantă, pornind de la fondarea sa de către Demetrius Comino, care în 1947 a creat conceptul “Dexion Slotted-Angle”, o inovație care a introdus sistemele de depozitare reglabile și a stabilit bazele pentru dezvoltarea ulterioară a sistemelor de rafturi pentru paleți și rafturi cu polițe.
Astăzi, continuă tradiția de excelență și inovație, oferind clienților soluții de depozitare de ultimă generație. Cu unități de producție în Germania, România, Finlanda, Suedia și Cehia, Dexion oferă clienților din întreaga lume soluții logistice personalizate, cu cei peste 1.300 de angajați din Europa. Compania este prezentă și în diverse regiuni ale lumii, precum Africa, Orientul Mijlociu, SUA, Canada, America de Sud și Australia, cu o rețea extinsă de distribuție.

Dexion în România: O poveste locală de succes
Fabrica din Râșnov a fost înființată în 2006 cu ajutorul specialiștilor britanici, printr-o investiție de 12 milioane de euro. Cu o suprafață de 12.500 m2, unitatea găzduiește și alte departamente precum Centrul de suport vânzări cu o echipă de 45 de ingineri specializați, care realizează proiectarea sistemelor de depozitare pentru toate proiectele ofertate de birourile de vânzări ale grupului, Dezvoltare produse, care proiectează noile produse și Laboratorul de testare care asigură că aceste noi produse sunt realizate în concordanță cu cele mai stricte reglementări în domeniu.
Dexion Storage Solutions în România se mândrește cu o cifră de afaceri de 60 de milioane de euro și peste 400 de angajați.

O gamă completă de produse pentru depozitare
Dexion România oferă o gamă completă de produse și soluții pentru depozitare, adaptate celor mai diverse nevoi ale clienților, fie că este vorba despre construcții noi, renovări sau modernizări. Compania poate satisface cele mai dificile cerințe de depozitare, de la industria auto la aviație, sectorul alimentar și băuturi, transport și industria maritimă. Cu o serie de produse suplimentare și opțiuni personalizate, la Dexion eficiența, protecția și siguranța depozitelor sunt la cel mai înalt nivel.

Printre produsele oferite se numără:
 Rafturi pentru paleți: clasice, pe baze mobile (MOVO), cu navete radiocomandate și gravitaționale.
– Rafturi metalice cu poliţe: pentru depozitarea produselor de mici dimensiuni, pornind de la un singur raft, până la instalații vaste.
– Mașini de depozitare: controlate prin intermediul calculatorului, mașinile de depozitare verticale se integrează cu ușurință în sistemul de management al depozitelor existente.
– Cantilever: pentru depozitarea sigură și organizată a bunurilor lungi și grele.
– Optimizarea spațiului de lucru: ajută la îmbunătățirea fluxului de lucru şi la eficiența globală
– Accesorii: gama de accesorii de siguranță și securitate completează și personalizează configurația fiecărei instalații.
– Sistemul Compactus: o soluție atractivă și modernă pentru a organiza si economisi spațiul în arhive și în spațiile din birouri.
– Rafturi cu cadre din plasă pentru muzee: protecția operelor de artă împotriva prafului, luminii și vibrațiilor.
– Sistemul Sysco: sisteme pentru birouri, arhive, muzee și biblioteci, unde depozitarea în siguranță este crucială, iar spațiile disponibile sunt mici.
– PALOMAT®: ideal pentru manipularea și gestionarea paleților goi la nivelul podelei, fără accidente umane în timpul manipulării și fără deteriorarea paleților.

Servicii complementare pentru o experiență completă
 Inspecția rafturilor: este esențială pentru siguranța și eficiența depozitelor.
– Instalarea rafturilor: o echipă experimentată vă ajută să implementați sistemul de depozitare cu precizie și eficiență.
– Asistență și întreținere: inspectarea și întreținerea regulată a produselor de depozitare.
– Cursuri și seminarii: Dexion oferă cursuri și seminarii pentru echipa dumneavoastră.

Finalizarea proiectelor cu o echipă de profesioniști
Echipele experimentate de vânzări și proiectare vă stau la dispoziție pentru a vă oferi o combinație valoroasă de cunoștințe, orientare și asistență practică în alegerea soluției de depozitare potrivite.
Dexion este aici pentru a vă susține în drumul către succes.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut