DFDS Logistics a achiziționat transportatorul scoţian de familie D.R.Macleod și s-a angajat să îi continue serviciile către comunitățile locale, scrie Motor Transport.

DFDS a confirmat într-o declarație postată pe rețelele de socializare că s-a ajuns la un acord de preluare a firmei de transport. „D.R.Macleod are o afacere de succes în Scoţia și în Insulele Scoției de peste 40 de ani, astfel că este un privilegiu să putem continua devotamentul D.R.Macleod pentru servicii impecabile, oferind în același timp un serviciu de logistică mai larg clienților noștri noi și existenți. Așteptăm cu nerăbdare să le urăm bun venit noilor noștri colegi la DFDS”, se arată în comunicat.

Donald „D.R.” Macleod a înființat transportatorul emblematic pe insula Lewis. Macleod a murit în 2022, după o scurtă boală, iar într-o declarație a familiei postată pe site-ul transportatorului, familia Macleod declara că se afla în 2019 în discuții avansate cu DFDS pentru a prelua afacerea. „Dacă nu ar fi izbucnit pandemia, afacerea s-ar fi încheiat probabil în 2020. Credem că DFDS va fi administratorul potrivit pentru afacerile viitoare, pentru că împărtășimc aceleași valori, atât ca angajatori care vor continua să aibă grijă de forța de muncă, dar și ca o afacere care va sprijini și deservi comunitățile locale.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut