Compania de transport maritim DFDS, operatorul intermodal Primerail și Ekol Logistics oferă acum o conexiune cu trenul din sudul Franţei, de la Sète, la Köln (Germania) de două ori pe săptămână.

Compania daneză de transport maritim și logistică DFDS și operatorul primeRail, împreună cu clientul lor, furnizorul turc de servicii de logistică Ekol Logistics, oferă o conexiune intermodală de la Sète la Köln. Numărul călătoriilor săptămânale dus-întors, stabilit iniţial la două, este programat să crească în viitorul apropiat.

Potrivit declaraţiilor proprii, DFDS urmărește strategia de a transforma Sète într-un nod central de transport. În viitorul apropiat urmează să fie construită o altă conexiune intermodală de la Sète, de pe coasta mediteraneană din sudul Franței, până la orașul-port Calais, din nordul Franței, pe Canalul Mânecii. Acest lucru ar crea, de asemenea, o legătură directă între Turcia și Marea Britanie.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare