În aprilie 2022, volumele totale au fost cu 5,4% peste aceeași perioadă din 2021, potrivit raportului gigantului danez de transport şi logistică DFDS. Creşterea a fost determinată de volumele mai mari în unitățile de afaceri din Marea Mediterană și peste Canalul dintre Marea Britanie şi Franţa.

Compania a spus că volumele din rețeaua sa mediteraneană au continuat să crească și au fost susținute de o capacitate mai mare.

Volumele peste Canal au fost, de asemenea, „cu mult peste” anul precedent, ca urmare a impactului pozitiv al suspendării navigației de către un concurent (P&O Ferries) pe parcursul lunii.

Cu toate acestea, nivelurile de volum ale companiei la Marea Nordului au fost mai mici decât cele ale anului precedent, din cauza andocării care a redus capacitatea între Olanda și Marea Britanie.

Războiul dintre Rusia şi Ucraina a redus, de asemenea, „considerabil” volumele din zona Mării Baltice în comparație cu anul precedent, potrivit DFDS, în principal între Germania și Lituania.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 1 – ianuarie 2023)
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare