DHL caută să ocupe peste 40 de locuri vacante în centrul său de distribuție de pe Aeroportul East Midlands, oferind salarii de până la 43.000 de lire sterline pe an.

Serviciul de curierat internațional, care desfășoară o operațiune mare de transport de marfă din nodul aerian Leicestershire, cu unul dintre cele mai mari depozite din Marea Britanie situat în apropiere, caută oameni din Leicester și Leicestershire care să se alăture companiei pentru a acoperi o gamă largă de roluri, inclusiv lucrători în depozit și manageri de tură, relatează DerbyshireLive.

Beneficiile angajaților includ, de asemenea, program flexibil de lucru, asigurare medicală și un drept de concediu de 25 de zile/an, spune compania.

Site-ul de căutare de locuri de muncă afirmă că lucrătorii cu normă întreagă din depozitul de distribuție Castle Donington câștigă minimum 19.500 de lire sterline pe an.

În prezent, DHL închiriază sediul de la Segro Logistics Park East Midlands Gateway, într-un acord încheiat anul trecut, care va dura până în 2030.

Firma a spus că urmărește să creeze peste 1.000 de locuri de muncă pentru oamenii din Leicestershire și din regiunea mai largă East Midlands în următorii câțiva ani.

În ciuda dezvoltării East Midlands Gateway care nu a fost încă finalizată, gigantul parc de afaceri găzduiește deja mai multe nume mari din lumea logisticii. Printre acestea se numără XPO Logistics, Amazon, Very, Kuehne& Nagel.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut