DHL Freight continuă să-și extindă rețeaua germană prin achiziția unui nou terminal în Mettmann, lângă Dusseldorf. Aceasta urmează deschiderii recente a unei noi unități în Erlensee, lângă Frankfurt, și preluării unui site din Gochsheim, de la compania de logistică Leupold.

Odată cu preluarea locaţiei la 1 iulie, DHL Freight preia și contingentul de aproximativ 40 de angajați. Pe lângă faptul că oferă personalului continuitate la DHL Freight, achiziția presupune şi moştenirea unui contract de transport și servicii pe termen lung cu un cunoscut producător german de automobile. „Suntem încântați să ne putem extinde și mai mult rețeaua cu un site aproape de Dusseldorf. Pentru noi, unitatea din Mettmann reprezintă o oportunitate de expansiune strategică, în special în domeniul auto. În același timp, ne consolidăm rețeaua de grupaj, care ne va permite să le oferim clienților un serviciu și mai eficient pe măsură ce volumele de transport cresc”, a declarat Thomas Vogel, CEO DHL Freight Germania, Austria și Elveția.

Noul terminal acoperă mai mult de 26.700 m2 și este destinat să deservească în primul rând industria auto. Dispunând de 8.000 m2 de spațiu de manipulare și depozitare, de 48 de porți și o rampă de acces, unitatea este potrivită pentru a satisface cererea în creștere de servicii logistice din sectorul auto. În viitor, serviciile de transport oferite clienților auto din Köln vor fi furnizate de la Mettmann, iar acest lucru va elibera o capacitate suplimentară a grupajului la Köln. Odată cu achiziția strategică a unității din Mettmann, DHL Freight își consolidează și mai mult rețeaua de transport terestru din Germania și Europa.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare