Integrarea completă nu aduce numai o transformare a siglei și numelui, ci îmbunătățește și capacitățile operaționale prin transferul a 1.100 de experți în logistică și proprietatea a peste 20 de facilități.

DHL Global Forwarding, filiala specializată în transport de marfă a Grupului DHL, a finalizat achiziția de acțiuni ale Danzas AEI Emirates. Integrarea completă îmbunătățește capacitățile operaționale prin transferul a 1.100 de experți în logistică și a peste 20 de facilități. Acest lucru va avea ca rezultat servicii logistice mai eficiente și fără întreruperi pentru clienții din regiunea EAU, GCC și MEA (Orientul Mijlociu și Africa). Prin această integrare, DHL Global Forwarding își consolidează poziția de lider de piață în transportul de marfă și logistică în Dubai, accelerând și mai mult creșterea afacerii de logistică în regiunea MEA. În 2022, DHL Group a generat un venit de 4.161 milioane de euro în regiune.

Amadou Diallo, CEO al DHL Global Forwarding Orientul Mijlociu și Africa a declarat: „Suntem mândri să ducem mai departe descendența Danzas și să construim pe valoarea sa ca principal furnizor de logistică din Dubai și Emiratele de Nord. Această achiziție ne va permite să îmbinăm expertiza globală a DHL cu moștenirea locală a Danzas pentru a stimula inovația și sustenabilitatea și pentru a crea valoare pentru clienții, angajații și părțile interesate.”

De la înființarea în 1995 ca joint venture între Al Tayer Group și DHL Global Forwarding, Danzas AEI Emirates a jucat un rol vital în dezvoltarea regiunii ca hub logistic global. În urma integrării, DHL Global Forwarding va deține și va opera peste 20 de facilități ale Danzas în Dubai și Emiratele de Nord, cu locații cheie în Jebel Ali Freezone, Dubai World Central (Aeroportul Internațional Al Maktoum) și Dubai.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut