Deutsche Post DHL Group (DHL) și Poste Italiane SpA (Poste Italiane) semnează un parteneriat strategic pe piața italiană și internațională de colete. Poste Italiane și DHL își vor aduce punctele lor forte și experiența în parteneriat.

Acordul se bazează pe patru puncte cheie:

  • DHL eCommerce Solutions va gestiona livrarea rutieră a coletelor Poste Italiane către destinații europene;
  • DHL Express și Poste Italiane vor oferi mai multe opțiuni și flexibilitate clienților italieni pentru servicii expres premium la nivel mondial;
  • Poste Italiane va livra colete de la DHL eCommerce Solutions și DHL Parcel Germany expediate în Italia;
  • Poste Italiane și DHL eCommerce Solutions vor investi într-o societate în comun pentru a crea o rețea modernă și durabilă de lockereîn Italia.

„Combinând infrastructura națională și potențialul Poste Italiane pe piețele internaționale cu rețeaua noastră globală și expertiza în comerțul internațional, vom putea să ne valorificăm punctele forte într-un parteneriat eficient. Comerțul electronic nu este doar una din cele patru megatendințe identificate în strategia grupului nostru, dar este și unul dintre cei mai mari factori de creștere ai afacerii noastre. Parteneriatul va răspunde cererii tot mai mari de soluții eficiente și durabile”, spune Tobias Meyer, CEO-desemnat al DHL.

Matteo Del Fante, CEO General Poste Italiane, a adăugat: „Acordul este un alt element al transformării noastre strategice într-un operator de logistică cu drepturi depline, oferind clienților o gamă de produse dedicate piețelor internaționale. DHL este partenerul potrivit pentru a conecta clienții noștri la piețele internaționale, cu opțiuni de livrare inbound și outbound, precum și o rețea avansată de lockere automate, în plus față de soluțiile existente de comerț electronic.”

Datorită rețelei mari de puncte Poste Italiane, clienții italieni vor putea trimite expedieri urgente prin rețeaua globală DHL Express, predându-le la punctele de service Poste Italiane. În plus, DHL eCommerce Solutions, împreună cu Poste Italiane, vor instala lockere moderne și durabile, cu interfețe ușor de utilizat, în locații cheie din Italia. DHL eCommerce Solutions va sprijini Poste Italiane prin livrarea de colete prin rețeaua sa europeană, iar Poste Italiane va sprijini DHL eCommerce Solutions prin livrarea de colete în Italia.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut