EvoBus devine Daimler Buses, iar modificarea va intra în vigoare începând cu 12 iulie 2023. Filialele naționale europene afiliate vor fi, de asemenea, redenumite în consecință. Denumirea „EvoBus” va dispărea apoi.

Centrele de service EvoBus, cunoscute anterior ca „BusWorld Home”, vor fi redenumite în viitor Daimler Buses Service Centers. „Fostul EvoBus GmbH va beneficia de conștientizarea mărcii și, în același timp, va sublinia afilierea sa cu Daimler Truck Group”, precizează grupul într-o notă de presă.

În urmă cu câteva zile, Daimler Buses a sărbătorit cel de-al 1000-lea eCitaro ieşit de pe liniile de producție și livrarea unei comenzi masive de 95 de unități la Haga. „Cu EvoBus, avem succes de aproape trei decenii și suntem mândri de asta. Acum așteptăm cu nerăbdare un nou capitol, ca Daimler Buses GmbH. Dorim să conducem transformarea industriei noastre către o mobilitate fără emisii și să câștigăm clienți și talente. Noul nume ne va ajuta să realizăm acest lucru, deoarece operarea sub acest brand va însemna că nu va trebui să explicăm prea multe”, declară Till Oberwörder, CEO al Daimler Buses.

Producătorii de autobuze și autocare s-au reunit sub marca EvoBus în urmă cu 28 de ani, după fuziunea Mercedes-Benz Omnibusse cu Kässbohrer Setra. „De atunci, compania a crescut continuu și reprezintă autobuze și autocare de înaltă calitate pe toate segmentele. Astăzi, are o forță de muncă de aproximativ 10.000 de angajaţi și 13 filiale în toată Europa”, subliniază compania.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut