Începând cu 15 decembrie 2021, Uniunea Naționalã a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) în parteneriat cu Axxes oferã posibilitatea achitării automat a taxelor de drum în Ungaria cu un singur aparat (în sistem postpay) care este deja funcțional în mai multe țãri. State disponibile sunt Germania, Austria, Italia, Franța, Belgia, Spania, Portugalia, Danemarca, Suedia, Polonia, Ungaria, iar principalele beneficii sunt comisioanele mici și reducerilePractic, este un singur echipament, un singur contract, o singurã raportare.

Pe lângã posibilitatea de platã a taxelor de drum în 11 țãri din UE, soluția UNTRR-Axxes oferã și servicii suplimentare precum geolocalizare, telematicã, analizã date tahograf și date CAN-bus, acces la 17 parcãri securizate.

Totodatã, există în continuare disponibilă și varianta de achitare a taxelor de drum în Ungaria în varianta prepay, prin intermediul aparatului OBU Easy, care poate fi comandat aici: https://www.transmag.ro/produs/dispozitiv-obu-easy-plata-automata-taxe-drum-ungaria/.

Reamintim că, pe platforma www.e-rovinieta.ro, se poate achita rovinieta online și taxa de pod de la Fetesti pe www.taxa-pod-fetesti.ro, cu avantajul emiterii online 24/7, al posibilităţii importului întregului parc auto, al vizualizării istoricului comenzilor şi al status-ului rovinietei, primirea confirmării prin email și SMS gratuit și a alertelor de expirare.

Pentru oferte personalizate privind plata taxelor de drum în Europa, doritorii pot trimite email la adresa taxedrum@untrr.ro, în care să precizeze numele firmei și parcul de vehicule pentru care se doreşte echipamentul unic de taxare.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut