Jysk Bulgaria, subsidiara retailerului danez de distribuție de mobilă, articole pentru casă și saltele, Jysk, a anunţat  va deschide cel puţin 6 magazine anul viitor şi va demara operațiunile de livrare în Turcia, potrivit SeeNews.

Până la sfârșitul lui 2022, Jysk Bulgaria va deschide încă două magazine noi, în Plovdiv și Smolyan. Apoi, în 2023, va deschide minimum șase noi magazine în Bulgaria, iar centrul său de distribuție modernizat din Bozhurishte, din apropiere de Sofia, va începe să deservească şi piața turcă, a spus compania într-un comunicat. Săptămâna trecută, Jysk Bulgaria a inaugurat o nouă zonă logistică de 14.170 m2 la centrul său de distribuție, în urma unei investiții de 12 milioane de euro. Extinderea, care a crescut capacitatea centrului cu 30%, îi va permite să deservească toate cele 302 magazine din regiunea Europei de Sud-Est.

Retailerul danez, care și-a început activitatea în Bulgaria în 2005, are acum un magazin de e-commerce şi 47 de puncte de vânzare cu amănuntul și peste 700 de angajați. „Pe 24 noiembrie, vom prezenta rezultatele financiare din anul fiscal care tocmai s-a încheiat. Până acum, pot spune că avem rezultate foarte bune în Bulgaria”, a declarat Simona Carp, Jysk HR manager pentru România, Bulgaria și Turcia.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare