Guvernul austriac a prelungit interdicția de conducere sâmbăta pentru vehiculele industriale cu o masă combinată de peste 7,5 tone în regiunea Tirol în iulie și august. Dacă până acum, vehiculele industriale trebuiau să oprească de sămbăta, de la ora 15.00, până duminică la ora 22.00, începând cu 3 iulie interdicția se va aplica de sâmbătă, ora 7.00.

Această prevedere, publicată în Monitorul Oficial al Austriei din 30 iunie 2022, este valabilă până sâmbătă, 28 august 2021, pe autostrăzile A12 și A13 pentru vehiculele cu destinația Italia sau Germania. În plus, prelungirea interdicției intră în vigoare pe patru secțiuni tiroleze: B 178 Loferer Strasse, de la Lofer la Wörgl; B 177 Seefelder Straße; B 179 Fernpass Straße, de la Nassereith la Biberwier; B 181 Achensee Straße. Interdicția este, de asemenea, extinsă de la Km 4,5 al B 320 Ennstalstraße și A / 4 Ostautobahn, de la intersecția Schwechat până la granița Nickelsdorf cu Ungaria. Sunt exceptate de la interdicție vehiculele industriale care transportă animale pentru sacrificare, presa periodică, băuturi răcoritoare în zonele turistice, combustibil, produse pentru catering sau pentru repararea sistemelor frigorifice, medicamente şi deșeuri solide municipale. Transportul intermodal către sau de la cel mai apropiat terminal feroviar și vehiculele pentru asistență rutieră sau care funcționează pentru șantierele de drumuri sau căi ferate sunt, de asemenea, scutite.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut