Ca urmare a lipsei componentelor electronice, Renault este nevoită să anunţe suspendarea fabricării noului Mégane E-Tech electric, precum și a modelelor Espace și Scénic, la fabrica sa din Douai, în perioada 14 – 25 aprilie.

Liniile de producţie ale fabricii Renault din oraşul francez Douai vor fi oprite timp de două săptămâni, în perioada 14-25 aprilie, din cauza lipsei de componente electronice. În această perioadă, cei aproximativ 2.300 de angajați ai unităţii, care lucrau la noul Mégane E-Tech electric şi la modelele Renault Espace și Scénic, vor intra în șomaj parțial, precizează La Voix du Nord.

Publicaţia subliniază însă că această întrerupere a producţiei nu ar trebui să impacteze primele livrări ale noului Mégane electric, programate a se desfăşura în mai în Franța și în iunie în străinătate.

 

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare