DKV Mobility continuă să pună în aplicare strategia sa ambițioasă de creștere, achiziţionând  trei companii cunoscute pentru expertiza lor în cardurile de combustibil și pentru oferirea de soluții complete de combustibil. DKV Mobility a încorporat Port One Estonia, Port One Polonia și Lituania State Port Group, consolidându-și în continuare cota de piață și baza de clienți în statele baltice și Polonia.

Într-o declarație privind achizițiile, directorul executiv al DKV Mobility, Marco van Kalleveen, a declarat: „Suntem onorați să primim Port One Estonia, State Port Group Lituania și Port One Polonia în Grupul de Mobilitate DKV. Aceste companii competente ne vor ajuta să ne atingem obiectivele ambițioase.”

Teet Järveculg, cofondator Port One Estonia, Lituania State Port Group și Port One Polonia, a adăugat: „Așteptăm cu nerăbdare să facem următorii pași și să începem împreună procesul de creștere. Calitatea de membru al Grupului de Mobilitate DKV le va permite clienților noștri actuali și viitori să acceseze cele mai bune produse, servicii și informații de pe piață. Acest acord arată, de asemenea, că activitatea echipelor noastre din țările în care lucrăm este apreciată pe termen lung.”

Părțile au convenit să nu facă publice detalii suplimentare cu privire la acord.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare