Doi șoferi ai companiei clujene Trans Sese au fost prinși încercând să fure motorină și mărfuri din camioanele companiei la care lucrau, potrivit unui mesaj postat de conducerea firmei pe pagina oficială de Facebook.

Hoții au ascuns combustibilul și șampoanele furate în cabina unuia dintre camioanele parcate la baza companiei din Cluj.

„Deși nu ne place să facem astfel de afirmații, vrem să vă prezentăm modul în care doi dintre șoferii noștri au încercat să-și rotunjească veniturile, furând mărfuri și combustibil. În imaginile surprinse chiar în curtea bazei de la Cluj, se poate observa cum şi-au umplut cabina de bidoane cu motorină şi sticle de şampon.

Din păcate, cei doi nu s-au gândit că orice transport este supravegheat și monitorizat tocmai pentru a descuraja astfel de fapte ilegale și că vor avea de suportat consecințele.

Nu cred că mai este nevoie să menționăm faptul că făptașii s-au ales cu dosar penal”, se arată în postarea oficială.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut