În urmă cu o săptămână, a avut loc un incident neobișnuit pentru pompierii din München. Două camioane au rămas blocate sub un pod în același timp, după cum reiese dintr-un mesaj publicat de serviciul de presă al Departamentului de Pompieri din München (statul federal Bavaria) pe resursa presseportal.de.

În dimineața zilei de 22 octombrie, un camion Iveco Eurocargo a rămas blocat sub viaductul Wernherstrasse din München, care se află deasupra șoselei, la o altitudine de 3,6 metri. Șoferul a estimat greșit înălțimea mașinii sale, şi, drept urmare, mașina s-a blocat și a fost nevoie să fie chemați salvatorii pentru a o elibera din captivitate.

În timp ce pompierii erau ocupați cu maşina Iveco, s-a auzit un zgomot și din partea benzii din sens opus. Salvatorii au fost surprinși să descopere că un alt camion, de data asta un Mercedes-Benz Actros, s-a blocat pe partea opusă a viaductului.

Șoferul vehiculului Actros nu a chemat pompierii în ajutor, ci a coborât singur roțile camionului și a scos mașina de sub pasajul superior. Potrivit salvatorilor, camionul a suferit avarii minime.

În aceste accidente și în altele similare este întotdeauna surprinzător că, deşi semnele rutiere și semnele de avertizare sunt întotdeauna instalate în fața unor astfel de „poduri ale prostiei”, informând șoferii despre restricțiile de înălțime și pericolul asociat, apar mereu „eroi” care sunt gata să „asalteze” obstacolele de netrecut.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut