DP World a anunțat că Oasis Group este cel mai recent business integrat în parcul său logistic în expansiune, centrat pe port, de la London Gateway.

Situat în pragul celei mai mari piețe de consum din Europa și având un impuls suplimentar datorită faptului că London Gateway este un pilon central al Thames Freeport, depozitul de 108.973 mp va fi luat în închiriere pe termen lung de către Oasis Group, care oferă servicii de gestionare a informațiilor clienților în Marea Britanie și Europa.

Acesta este un nou pas major al London Gateway, deținut de principalul furnizor global de logistică DP World și unul dintre cele mai mari proiecte de infrastructură finanțate în regim privat din Marea Britanie din ultimii 30 de ani. A cunoscut niveluri fără precedent de interes din partea potențialilor clienți din martie a acestui an, de când a fost anunţat statutul său de port liber, şi, de asemenea, din iunie, când DHL a început construcția celui mai mare depozit de până acum din parc.

Ernst Schulze, directorul executiv al DP World din Marea Britanie, a declarat: „Suntem încântați să primim Oasis Group în parcul nostru logistic de la London Gateway, care găzduiește soluții pentru lanțul de aprovizionare, depozitare de înaltă calitate și producție ușoară. De asemenea, are legături rutiere remarcabile și acces la un terminal feroviar adiacent.”

Conan Wade, director de proprietăți și facilități Oasis Group, a adăugat: „Suntem încântați să preluăm noua unitate de la DP World’s London Gateway Logistics Park. Este o oportunitate excelentă de a ne extinde activitatea de management al informațiilor, susținând în același timp obiectivele noastre de mediu. Suntem atrași de înălțimea interioară de 21 m, care permite o mai mare eficiență operațională și implementarea sistemelor de rafturi optimizate, dar şi de sistemul de colectare a apei de ploaie, de panourile solare extinse și sistemele de încărcare a vehiculelor electrice, care susțin strategia noastră de mediu.”

La fel ca toate celelalte depozite de la London Gateway, centrul de distribuție al Grupului Oasis va fi construit conform BREEAM „excepțional” – cel mai important standard de sustenabilitate din lume pentru construcția clădirilor. Lucrările vor începe în primăvară și sunt programate să fie finalizate până în octombrie anul viitor.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare