Portalul online pentru clienți al DP World – E-World 1700 – include acum noi funcții care vor face rezervarea orelor de gestionare a containerelor mai ușoară și mai rapidă. Dispecerii de camioane vor vedea imediat toate opțiunile pentru programări și își pot rezerva mai ușor sloturile pentru predarea sau ridicarea containerelor, relatează Transportmedia.be.

De asemenea, vor fi disponibile și intervale de timp suplimentare pentru colectarea containerelor în orele de vârf. Datorită modulelor automate de stivuire de la Anvers Gateway, care funcționează complet autonom și cu energie electrică verde, capacitatea terminalului poate fi utilizată pe deplin, iar șoferii pot ridica containerele din aceste module chiar și în perioadele aglomerate.

Transportatorii răspund deja pozitiv și sunt încântați că feedback-ul lor este luat în considerare. „În calitate de operator, apreciem că DP World ţine seama de nevoile noastre și că își adaptează sistemele astfel încât să fie funcționale pentru toată lumea”, declară managerul DBT Logistics. „Acum este mult mai clar când pot fi lăsate sau preluate containerele”, spune şi un planificator de transport al Van Moer Logistics.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut