După cum relatează Retail.ru, operatorul de logistică DPD a lansat un nou serviciu de livrare a mărfurilor de grupaj din Turcia în Rusia – numit Merhaba – care îi permite companiei să reducă de mai multe ori costul livrării de la Istanbul la Moscova, în funcție de categoria de marfă.

Serviciul Merhaba le oferă expeditorilor DPD posibilitatea de a alege, pornind de la transportul dintr-un depozit din Istanbul la o locaţie de depozitare temporară în Rusia, până la o opțiune la cheie care permite livrarea door-to-door, cu o gamă largă de servicii de vămuire.

Din 2022, volumul traficului internațional DPD între Turcia și Rusia s-a triplat. În prezent, primele trei industrii populare pentru transportul pe această rută sunt: produse chimice de uz casnic și industriale, cosmetice și parfumuri, aparatură electrocasnică.

FOTO: DPD

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut