DPD a preluat firma de curierat Absolutely, din sud-estul Marii Britanii, într-o mișcare menită să îi consolideze serviciile de livrare în aceeași zi. Absolutely are o flotă de aproximativ 200 de curieri care deservesc clienți diferiţi, de la mărci de modă și organizații de sănătate, până la firme de avocatură și media.

Flota Absolutely include vehicule cu emisii zero, cum ar fi biciclete cargo și biciclete push, alături de dube și motociclete. De asemenea, compania asigură servicii de curierat cu temperatură controlată. „Livrarea în aceeași zi este unul dintre segmentele cu cea mai rapidă creștere de pe piața logistică, iar această mișcare ne permite să ne consolidăm și să ne extindem oferta pe această nişă, după achiziția CitySprint de anul trecut”, a declarat Elaine Kerr, directorul executiv al DPD UK.

Stuart Godman, directorul executiv al Absolutely, a spus: „Suntem încântați să devenim parte din familia DPD UK. Cu o istorie lungă în industrie, știm că livrarea în aceeași zi este esențială pentru a menține afacerile de toate dimensiunile în mișcare. Această preluare este o veste excelentă pentru clienții existenți și așteptăm cu nerăbdare să le oferim acces la gama mai largă de servicii DPD.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 3 – iulie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare