Întrucât sectorul global de transport este provocat prin cerere mare de marfă şi o capacitate limitată, iar lanţurile de aprovizionare se află sub o mare presiune, DSV a adăugat o capacitate suplimentară din China în Europa, atât cu o navă charter, cât și cu un tren bloc. 

Despre inițiativă, Henrik Nielsen, vicepreședinte executiv al DSV Air & Sea, a declarat: „Pe piața actuală a mărfurilor, venim acum cu soluții de transport alternative eficiente, care adaugă flexibilitatea extrem de importantă pentru clienții noștri. Am închiriat nava ad hoc și am introdus un tren bloc, deoarece ne așteptăm la o cerere extrem de mare de transport din China în Europa în această vară. În aceste circumstanțe complet extraordinare, dorim să putem oferi securitate și, prin urmare, acționăm proactiv, pentru a asigura spațiu suplimentar în mai multe moduri diferite de transport.”

Nava charter, cu o capacitate de până la 1.800 TEU, este asigurată printr-o colaborare între mai multe filiale DSV din Europa de Nord. Trenul bloc DSV poate transporta containere de 40”şi 50”, High Cube.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare