Cu un nou centru logistic multi-utilizator, compania daneză de logistică DSV se ancorează și mai ferm în regiunea Stuttgart/Heilbronn. Unitatea modernă de logistică din Mockmühl va fi finalizată în primăvara lui 2023 și va sprijini rețeaua DSV în viitor.
Furnizorul de servicii logistice DSV Solutions a sărbătorit o etapă importantă în construcția noului său centru logistic ultramodern din Heilbronn-Franconia – pe o suprafață de 134.000 m2 se construiește un spaţiu total de depozitare de 52.500 m2, 7.500 m2 de mezanin și 2.500 m2 de spațiu de birouri. Michael Eder, Senior Director Operations, DSV Solutions GmbH, a declarat: „Așteptăm cu nerăbdare creșterea în continuare cu noua locație. În zona Stuttgart-Heilbronn, DSV este deja bine conectat și de acum înainte putem răspunde și mai bine cerințelor individuale ale clienților noștri. Sunt mulțumit că această locație, cu o gamă largă de servicii, poate fi folosită în atât de multe moduri diferite.”
DSV operează deja locații logistice în zonă, în Neuenstadt am Kocher, Heilbronn, Kornwestheim, Schwieberdingen și Vaihingen an der Enz. Amplasarea noii locații este ideală datorită apropierii de autostrăzi, de aeroporturile din Stuttgart și Frankfurt și de terminalele de containere din Heilbronn și Kornwestheim, conectate la infrastructura de transport.
Unitatea multi-utilizator, care se va deschide în primăvara lui 2023, îndeplinește standardele actuale de durabilitate și este planificată să fie deosebit de eficientă din punct de vedere energetic – pe lângă conformitatea cu standardul KfW 40, se montează un sistem fotovoltaic la scară largă pe zonele acoperișului și se utilizează iluminare LED de economisire. În plus, se solicită o certificare Gold de la Consiliul German pentru Construcții Durabile (DGNB).

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 4 – octombrie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare