După o perioadă de construcție de aproximativ un an, DSV începe să opereze noul său centru logistic de 120.000 m² pe amplasamentul portului VI din portul Duisburg. Locația multi-utilizator recent finalizată oferă furnizorului danez de servicii de transport și logistică opțiuni de transport multimodal, precum și noi capacități de depozitare pentru bunurile clienților săi.

După un an de construcție, primul camion de livrare ajunge la noul centru logistic DSV din portul Duisburg, acesta fiind şi momentul oficial de inaugurare a noii locații din zona IV. Pe o suprafață totală de 120.000 m², noua clădire operată de DSV cuprinde șase depozite învecinate, cu o suprafață utilă totală de peste 57.000 m² și o clădire de birouri de aproximativ 1.300 m².

Complexul modern de clădiri a fost proiectat conform celor mai recente standarde, cu orientare către durabilitate – de exemplu, acoperișurile centrului logistic sunt dotate cu un sistem fotovoltaic. „Suntem fericiți de prima noastră livrare și, prin urmare, de începerea operațiunilor la locația din Duisburg. Depozitul modern îndeplinește cerințele înalte ale clienților noștri pentru o logistică sigură și profesională. De la produse alimentare la produse farmaceutice și de înaltă tehnologie la mărfuri periculoase, o mare varietate de mărfuri pot fi manipulate corect aici”, explică Uwe Ernst, manager de șantier DSV Solutions Duisburg.

Locația din portul Duisburg îi oferă companiei daneze de logistică opțiunea de a gestiona transporturi multimodale pe calea ferată, maritimă sau rutieră. În plus, centrul logistic este dotat cu tehnologie de depozitare personalizată pentru a acoperi cerințele potențialilor clienți și pentru a deservi diferite industrii. Pe lângă depozitarea simplă, DSV Solutions gestionează și depozite manuale sau complet automatizate, depozite de piese mici, depozite bloc, vamale și consignație în Duisburg. Birourile locale DSV Air & Sea și DSV Road sunt situate în imediata apropiere a noii locații, astfel încât să fie posibile serviciile end-to-end în cadrul lanțului de aprovizionare în țară și în străinătate.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare