DSV a început, împreună cu antreprenorul Vrolijk, construcția celui mai mare centru de distribuție conectat din Țările de Jos. Depozitul central va fi situat în Logistiek Park Moerdijk, potrivit Warehousetotaal.nl.

DSV construiește un centru de distribuție pe un teren de 34 de hectare, de peste două ori mai mare decât clădirea care a fost construită recent în Tholen. Aici dezvoltă un depozit cu o suprafață de aproape 237.000 de metri pătrați, împărțit în zece hale și destinat depozitării și distribuției de înaltă calitate.

Pe lângă cele 136 de docuri pentru încărcare și descărcare, depozitul va avea un mezanin și un birou cu trei etaje, cu o suprafață de 4.900 de metri pătrați. Ambele clădiri sunt conectate printr-o pasarelă. Pe acoperișul depozitului este loc pentru mai mult de o mie de mașini.

Ambiția de sustenabilitate este certificatul BREEAM Excellent. Depozitul ar trebui să fie finalizat în primăvara lui 2026, în întârziere cu câţiva ani faţă de cum fusese planificat, deoarece construcția s-a oprit din cauza reglementărilor emisiilor de azot (Provincia Brabantul de Nord nu mai acorda autorizații pentru proiecte de construcție din cauza emisiilor de azot).

FOTO: Linkedin.com/posts/dsv

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut