Pentru a satisface cerințele clienților pe o piață globală de transport aerian de marfă afectată de lipsa de capacitate din cauza pandemiei de cronavirus, DSV introduce trei noi rute intercontinentale care leagă cinci continente.

O soluție DSV door-to-door

Odată cu adăugarea noilor rute Luxemburg – Sao Paulo (Brazilia), Luxemburg – Johannesburg (Africa de Sud) și Chicago (SUA) – Shanghai (China), DSV adaugă o capacitate semnificativă de transport aerian pentru clienții din întreaga lume. „Mulți clienți se luptă cu incertitudinea și cu o lipsă generală de capacitate. Prin urmare, este imperativ să continuăm să oferim noi soluții pentru a atenua impactul negativ al pandemiei de Covid-19 pentru aceștia”, spune Mads Ravn, director de achiziții la nivel global al DSV. „Vedem congestionarea mărfurilor atât în porturile, cât și în aeroporturile din întreaga lume. De aceea, este crucial să căutăm soluții alternative pentru a oferi mai multă flexibilitate și securitate în transportul mărfurilor.”

Rețeaua DSV Air Charter este gestionată ca o rețea DSV complet internă, incluzând  și transportul rutier către și de la aeroport, manipularea documentelor și planificarea încărcării unităților de transport aerian. 

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare