DSV Panalpina își continuă creșterea la nivel global. După achiziţia din aprilie a Agility, la începutul lui mai, DSV a anunțat finalizarea achiziţiei companiei sud-africane de transport expres Globeflight Worldwide Express. 

Multinaționala afirmă că „achiziția include toate operațiunile Globeflight în Africa de Sud și Swaziland, ceea ce va putea consolida imediat prezența DSV Panalpina în sectorul de curierat expres. Achiziția este în concordanță cu strategia globală de creștere a DSV Panalpina și, în același timp, este un pas strategic important pentru a servi clienții pe piața de curierat rapid și de colete mici din Africa de Sud.” 

În Africa de Sud, DSV investește, de asemenea, în construcția de platforme logistice în Gauteng și Western Cape. Acum compania se așteaptă să efectueze peste 11.000 de expedieri pe an, crescând astfel volumul în Africa de Sud cu 30%.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare