DSV Logistics a ales Agility Logistics Park din Maputo, Mozambic, pentru a gestiona depozitarea și distribuția unui client global de băuturi. DSV a închiriat 12.000 m2, cu posibilitatea de a adăuga încă 2.000 m2, pentru a-și ajuta clientul să satisfacă cererea sezonieră de materii prime, sticle, ambalaje și produse finite.

Philipp Buechler, director general, DSV Mozambic, a comentat: „Depozitele Agility oferă infrastructura necesară pentru a îndeplini standardele internaționale exigente și cerințele noastre operaționale. Acest parteneriat este unul dintre reperele cheie în strategia noastră pentru lanțul de aprovizionare, care ne va sprijini creșterea în continuare a afacerii în Mozambic.”

Parcul se află pe o rază de 25 km de portul Maputo, de aeroport, autostrada N4 către Africa de Sud și cartierul central de afaceri al capitalei. Agility finanțează și dezvoltă 300.000 m2 de depozite, un centru de excelență pentru depozitare în regiune, pentru a sprijini afacerile din Mozambic.

FOTO: Agility.com

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut