Holdingul danez și-a schimbat numele din DSV Panalpina în DSV. Acționarii DSV au aprobat acest pas, care a fost propus de consiliul de administrație, la o adunare generală extraordinară recentă la sediul grupului din Hedehusene, lângă Copenhaga, Danemarca.

DSV Panalpina a fost numele companiei-mamă din 2019. Acum, DSV a justificat retragerea mărcii prin achiziția în valoare de 4,2 miliarde USD a furnizorului global de soluţii de logistică Agility Global Integrated Logistics (GIL) în luna august a acestui an.

Tarek Sultan Al-Essa a fost ales ca reprezentant al Agility în consiliul de administrație. În prezent, acesta este vicepreședinte al Agility și, în același timp, ocupă funcția de membru al Consiliului de administrație al Silk City și al proiectului de dezvoltare a insulei Boubyan, din Kuweit.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare