Compania de transport și logistică DSV raportează „rezultate puternice” pentru cel de-al treilea trimestru din 2022, determinate de „performanțe bune în toate domeniile de activitate, cu creșterea câștigurilor și a cotei de piață în majoritatea zonelor de business.

În primele nouă luni ale anului, profitul brut a crescut cu 50%, în timp ce EBIT s-a majorat cu 75%, conform DSV, și fluxul de numerar liber ajustat a crescut de peste patru ori comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. „Suntem încântați să raportăm rezultate puternice pentru T3 2022 și primele nouă luni ale anului. Toate cele trei companii și-au continuat performanța bună cu creșterea câștigurilor și a cotei de piață”, a declarat Jens Bjørn Andersen, CEO al grupului DSV.

DSV Air & Sea a obținut o creștere de 81% a EBIT, DSV Solutions a raportat o majorare de 104% a EBIT și DSV Road a obținut o creștere de 18% a EBIT, pentru primele nouă luni din 2022.

Incertitudinea economică globală a crescut, dar modelul de afaceri flexibil al DSV permite companiei să se adapteze rapid la schimbări. După cel de-al treilea trimestru excelent, DSV își ridică previziunile de profit pentru întregul 2022. EBIT înainte de elementele speciale este de așteptat să fie în intervalul 24.500-25.500 milioane DKK (anterior 23.000-25.000 milioane DKK). În același timp, gigantul danez al logisticii observă că a început recesiunea economică, reflectată în scăderea volumelor și a tarifelor.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare