DSV a oprit orice activitate în Ucraina după invazia rusă a țării de joi, 24 februarie. Acum, pe măsură ce situația continuă să se amplifice, DSV monitorizează îndeaproape implicațiile pentru operațiunile companiei.
Cea mai recentă actualizare operațională a DSV pentru transportul aerian, este din 27 februarie: „Ca urmare a evoluției dramatice a conflictulului Rusia-Ucraina, mai mulți transportatori aerieni au încetat să mai folosească spațiul aerian rusesc. Acest lucru va avea un efect direct asupra serviciilor de transport aerian de marfă în perioada următoare. DSV se află într-un dialog strâns cu transportatorii pentru a găsi rute alternative şi pentru a se asigura că oferă cel mai bun serviciu posibil pentru clienți.”
Ajustările orarului de zbor sunt inevitabile și, la fel, creșterea timpilor de tranzit. „Ca urmare, ne așteptăm și la un impact financiar asupra tarifelor de transport aerian. În acest stadiu, nu putem oferi o estimare exactă a impactului. Vom face tot posibilul pentru a găsi soluții și a asigura un flux continuu de lanțuri de aprovizionare pentru clienții noștri în aceste momente dificile”, se precizează în comunicatul de presă al companiei DSV.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare