Saim Aşçı, CEO al companiei Motor Aşin, a evaluat piaţa de piese de schimb auto în 2022, declarând că Turcia îşi poate dubla exporturile pe piaţa after-market, care este în prezent de aproximativ 10 miliarde de dolari.

CEO-ul Motor Aşin, care activează de 52 de ani în sectorul pieselor de schimb pentru autovehicule şi serviciilor post-vânzare, a evaluat acest sector. „Ne-am mărit exporturile cu 20% odată cu efectul embargoului impus Rusiei, prin consolidarea rapidă a proceselor noastre operaționale. Făcând vânzări în peste 70 de țări cu 15.000 de sortimente și 1,5 milioane de piese de schimb, am asigurat un aflux serios de valută în țara noastră”, a spus Saim Așçı, adăugând că s-au înregistrat câștiguri semnificative în Orientul Mijlociu, Asia, Africa și ţările balcanice.

Potrivit Lojiport, managerul Motor Aşin a declarat că Turcia ar putea să-și dubleze exporturile pe piața de piese de schimb, care este acum de aproximativ 10 miliarde de dolari, solicitând ca majorarea disponibilității să se realizeze prin operațiuni logistice și diversificarea produselor.

Motor Aşin, care are peste 320 de angajaţi și 1,5 milioane de produse în portofoliu, comercializează 200 de mărci de renume mondial și produse ASPart, marcă proprie, de piese de schimb pentru autoturisme, vehicule comerciale ușoare și vehicule grele pe 4 continente.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 4 – octombrie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare