Conducerea Mercedes-Benz este pe punctul de a decide dacă își va continua sau nu activitățile în Rusia. Potrivit Kommersant, gigantul auto ar putea transfera compania Mercedes-Benz Rusia către unul dintre distribuitorii oficiali.

Se pare că acordul nu va include fabrica Mercedes-Benz stabilită lângă Moscova, care, la fel ca multe alte unități străine din Rusia, și-a suspendat producția.

Dacă acordul va fi realizat, gigantul auto german va înceta să mai opereze direct în Rusia după aproape 30 de ani de prezență aici. Oficialii Mercedes-Benz contactați de Kommersant au anunțat că nu au luat încă o decizie concretă. Compania a vândut anul trecut 43.000 de mașini în Rusia.

Decizia de sancționare luată de Uniunea Europeană interzice vânzarea către Rusia a produselor în valoare de peste 50.000 de euro.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare