La numai câteva zile de la deschiderea unui birou în Kazahstan, transportatorul lituanian Girteka deschide o filială și în Kârgâzstan, cu acelaşi scop de a recruta șoferi.

Deschiderea filialei Girteka în Kârgâzstan este a doua din Asia Centrală în numai câteva zile, după cea din Kazahstan, având ca obiectiv recrutarea de noi șoferi pentru camioane, potrivit Trasporto Europa. Oksana Karpovičienė, șeful HR Expansion al companiei explică: „Noul birou din Kârgâzstan ne va permite să promovăm profesia de șofer de camioane la nivel local. Avem mare grijă să ne asigurăm că procesul nostru de recrutare este transparent și sigur pentru toți potențialii șoferi.”

Între timp, de la 1 august, olandezul Jeroen Eijsink l-a înlocuit pe Edvardas Liachovičius în funcția de CEO al companiei. „Jeroen Eijsink se alătură grupului Girteka într-un moment de transformare semnificativă. Compania își propune să digitalizeze toate activitățile de afaceri cu ajutorul SAP și să-și extindă geografia afacerilor cu noi sedii și birouri. Edvardas Liachovičius, care este CEO al multinaționalei din 2008, rămâne în Consiliul de Administrație al Grupului”, precizează Girteka într-un comunicat.

FOTO: Girteka / media

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut